Kayıp vatandaş yaralı halde bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayıp vatandaş yaralı halde bulundu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bingöl’ün Yayladere ilçesinde kaybolan 53 yaşındaki vatandaş, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün arama kurtarma ekiplerince yaralı olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Yayladere ilçesi Haktanır Mahallesi’nde ikamet eden ve akli dengesi yerinde olmayan Ayhan Gümüşsoy (53) dün öğle saatlerinde evden ayrıldı. Gümüşsoy’un eve dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, İlçe Jandarma Komutanlığı’na kayıp başvurusu yaptı. Bir gün boyunca yapılan aramalardan netice alınmayınca, devreye AFAD Bingöl ekibi girdi. 3 kişilik arama kurtarma timi, bu sabah bölgeye giderek, jandarma ekipleri ve vatandaşlarla birlikte arama kurtarma çalışması başlattı. Gümüşsoy, saatlerce süren arama faaliyetinin ardından evinden bir kilometre uzaklıkta kayalıktan düşmüş vaziyette bulundu. Yüzünden ağır yaralanan Gümüşsoy, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...