Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çobanların dikkati faciayı önledi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çobanların dikkati faciayı önledi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van’ın Çaldıran ilçesinde teröristler tarafından menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı kontrollü şekilde imha edildi.

Edinilen bilgiye göre, Van’ın Çaldıran-Muradiye karayolu üzerindeki menfeze PKK’lı teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcı, bölgedeki çobanlar tarafından fark edildi. Durumu güvenlik kuvvetlerine bildiren çobanlar sayesinde saldırı hayata geçirilemeden kontrol altına alındı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri karayolunu her iki taraftan trafiğe kapattı. Bölgede güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında, bomba imha ekibi menfeze yerleştirilmiş el yapımı patlayıcıyı menfezden çıkararak geniş bir alana alıp fünye ile patlattı. Patlamanın şiddeti ile bölgede derin bir çukur oluştu. Bomba imha edilirken, helikopter ise havadan güvenliklerini sağladı. Güvenlik güçleri çalışmalarını tamamladıktan sonra karayolu tek şeritli olarak ulaşıma açıldı.
Çobanların dikkati faciayı önledi!
Çobanların dikkati faciayı önledi!
Çobanların dikkati faciayı önledi!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...