Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Patronu ile görüşen inşaat işçisi kalp krizi geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Patronu ile görüşen inşaat işçisi kalp krizi geçirdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üsküdar'da yarın işbaşı yapacağı inşaatta patronla görüşürken kalp krizi geçiren işçi, itfaiyenin yardımlarıyla inşaattan indirilerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Eski Toptaşı Caddesi Hayrettin Sokak’ta bulunan 3 katlı inşatta yaşandı. Remzi Özdemir (58) inşaata gelerek patronlardan Hikmet Tetikle görüştü. Yapılan görüşme sonunda Remzi Özdemir'in yarın inşaatta işbaşı yapması için anlaşıldı. İkili birlikte yemek yedi. Ancak bir süre sonra Remzi Özdemir fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Özdemir'e ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak Özdemir'in inşaattan indirilmesi kolay olmadı. Sağlık ekiplerinin isteğiyle olay yerine itfaiye merdiveni getirildi. İtfaiye merdiveni ile inşaattan indirilen Özdemir, ambulansla hastaneye gönderildi. Hastaneye kaldırılan Remzi Özdemir, tedavi altına alındı
İnşaat ortaklarından Hikmet Tetik ”Yanımıza geldi yarın işe başlayacaktı. Yemek yedik, sohbet ettik. Otururken fenalaştı. 'Sende bir şey var mı' dedim. 'Yok ben iyiyim' dedi. Ben de 'Sen zor nefes alıyorsun doktora götürelim' dedim. Baktım titremeye başladı o arada ambulansı aradık. Ambulans doktoru sahsı indirmek için itfaiyeyi çağırdı" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...