HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Liseli kız kalp krizinden öldü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Liseli kız kalp krizinden öldü
Liseli Kız, Kalp Krizi, Haber

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karabük'te lise öğrencisi 19 yaşındaki Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, göğsünde sıkışma şikayetiyle gittiği hastanede acil servisteki muayeneden 1 gün sonra staj gördüğü işyerine giderken kalp krizi geçirerek öldü.

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, staj gördüğü iş yerine gitmek için sabah saatlerinde Soğuksu Mahallesi Toki Konutlarındaki evinden çıktı. Çorbacıoğlu, yaklaşık 200 metre kadar yürüdükten sonra yere yığıldı. Çorbacıoğlu, çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Çorbacıoğlu yaşamını kaybetti.
Kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilen Çorbacıoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopside belirlenecek. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada kalbi duran Çorbacıoğlu’nun yapılan müdahale sonrası yeniden hayata döndürüldüğü, anjiyoya alındığı, kalp damar yollarının ise açık olduğunun tespit edildiği, ancak genç kızın yeniden duran kalbinin müdahaleye rağmen çalıştırılamadığı belirtildi. 

DÜN KALBİ SIKIŞINCA ACİLE KALDIRILMIŞ
Çorbacıoğlu'nun, dün işyerinde kalbinde sıkışma olduğunu söylemesi üzerine iş arkadaşları tarafından aynı hastanenin acil servisine kaldırıldığı, tetkiklerinin temiz çıktığı, Kardiyoloji doktoruna muayene olması istenerek gönderildiği öğrenildi. 
Acı haberi alarak hastane morguna koşan genç kızın annesi Hatice ve babası İbrahim Çorbacıoğlu gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren İbrahim Çorbacıoğlu'nu yakınları teskin etmeye çalıştı. Çorbacıoğlu'nun ölümüyle ilgili hastane yönetimi tarafından inceleme başlatıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...