HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İki kişinin vurulma anı kamerada

Düzenleyen:
İki kişinin vurulma anı kamerada
Şanlıurfa, Vurulma Anı, Haber

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa’da alacak-verecek meselesi nedeniyle biri kadın 2 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Şanlıurfa Türkmeydanı Mahallesi'nde 27 Nisan tarihinde alacak-verecek meselesi nedeniyle 3 kişi arasında tartışma çıkmıştı. Yaşanan tartışmanın büyümesi ile silahına sarılan Fethi T., Halil Süslü ve Funda Cengiz’e ateş edip yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler saldırının faili olarak Fethi T.'yi Bamyasuyu Mahallesi'nde gözaltına almıştı.

Yaşanan kavga ve iki kişinin vurulma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilden zorla indirilen Fethi T., belindeki silahı çekip önce dışarıda duran Funda Cengiz’i ayağından vurup, daha sonra otomobilin sürücü koltuğunda oturan Halil Süslü’yü ateş edip yaralıyor.

Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...