Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alman kadının katil zanlısı için kırmızı bülten çıkarıldı

Düzenleyen:
Alman kadının katil zanlısı için kırmızı bülten çıkarıldı

YAŞAM Haberleri

Türkiye'ye geldikten bir süre sonra ortadan kaybolan ve 34 gün sonra Yalova'da cesedi bulunan 39 yaşındaki Alman vatandaşı Rita Dari Winkler'in öldürülmesiyle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan Ali Kemal S. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

Pendik'te kaldığı otelde eşyalarını geride bırakarak esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve Yalova'da üzeri betonla kapatılmış varilin içinde cesedi bulunan Alman vatandaşı Rita Dari Winkler'le ilgili yürütülen soruşturmada, olayın 1 numaralı şüphelisi Ali Kemal S. hakkında daha önce Türkiye'de yakalama kararı çıkmıştı. 

Yapılan yazışmaların ardından, Ali Kemal S. hakkında interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Şüpheli artık sadece Türkiye'de değil bütün dünyada aranacak. 

Öte yandan, şu ana kadar yapılan çalışmalarda, Almanya'da ortadan kaybolan Ali Kemal S.'nin nerede olduğu tespit edilemedi. Şüphelinin son olarak tedavi gördüğü hastaneden kendi isteği ile ayrıldığı ve iz bırakmadan ortadan kaybolduğu belirlenmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...