Çocukların kız kavgası kanlı bitti: 1 ağır 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çocukların kız kavgası kanlı bitti: 1 ağır 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’de kız meselesi yüzünden birbirleriyle tartışan çocukların kavgası kanlı bitti. Olayda 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddiaya göre, Cumhuriyet Mahallesi Muammer Dereli Sokak’ta 15-16 yaşlarındaki çocuklar birbirleriyle kız meselesi yüzünden kavga etti. Kısa sürede kavganın büyümesiyle birlikte E.K. ve H.B. isimli çocuklar, kavga ettikleri R.N., K.A. ve F.A. isimli çocukları bıçakla yaralayarak kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, yaralı çocukları Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri de kaçan zanlıların bulunması için çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan çocuklardan F.A.’nın durumu ağırken, diğer yaralılar R.N. ve K.A.’nın tedavileri ayakta yapıldı. Ekipler zanlıların bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...