HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Suriyeli mülteci gasp ettiği taksiyle kaçarken yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Suriyeli mülteci gasp ettiği taksiyle kaçarken yakalandı
Çankırı, Suriyeli, Mülteci, Taksi, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde Suriyeli bir mülteci, bindiği taksinin sürücüsünü gasp edip taksiyi kaçırdı. Daha sonra yakalanan genç, darp ve gasp suçlarından tutuklandı.

Olay, akşam saatlerinde Ilgaz ilçesi Yeşildumlupınar köyü yakınlarında meydana geldi. Ünal Arslan yönetimindeki taksiye müşteri olarak binen Suriye uyruklu Abdulkadir Senan (20), bir süre yolda ilerledikten sonra çalıştığı iş yerinden gasp ettiği tabancayı çekerek taksi sürücüsünün durmasını istedi. Yol kenarında durdurduğu taksi sürücüsünden cebindeki paraları vermesini isteyen Senan, sürücü direnince tabancanın kapzası ile kafasına vurarak darp etti. Darp ettiği sürücüyü taksiden indiren Abdulkadir Senan, aracın direksiyonuna geçerek olay yerinden uzaklaştı. Darp edilmiş sürücü yoldan geçen araç sahipleri tarafından bulundu. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı olay yerinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kurşunlu İiçesi yakınlarında yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, yapılan adli işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...