Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eyüp'te annesini öldüren adam tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Eyüp'te annesini öldüren adam tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eyüp'te, tartıştığı annesini 15 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olan Caner Adıgüzelli (23), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aracında tartıştığı annesi Neşe Adıgüzelli'yi (42) öldürdükten sonra Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim olan Caner Adıgüzelli, bugün İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı. Caner Adıgüzelli, Savcı Metin Kantar tarafından sorgulandı. Caner Adıgüzelli'nin, ifadesinde, Manisa'da yaşayan annesi Neşe Adıgüzelli'yi dün sabah saatlerinde otogardan aldığını, annesini aracına bindirdikten sonra babasına küfür etmesi üzerine çıkan tartışma sonrasında Göktürk'teki ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği belirtildi. Savcının tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği Caner Adıgüzelli, Nöbetçi 4. Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorgusunun ardından "Annesini kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...