İş adamı: "İntihar ediyorum, gelin cenazemi alın" diye mesaj attı

Düzenleyen:
İş adamı: "İntihar ediyorum, gelin cenazemi alın" diye mesaj attı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da iş adamı İhsan Elhakan, eşine, "Ben intihar ediyorum, cenazem Zümrüt Evleri Bağlar'da, gelip alın' diye mesaj attıktan sonra intihara teşebbüs etti.

Diyarbakır'ın tanınmış iş yerlerinden olan Mardin Kebap Evi Sahibi Ali Elhakan'ın 40 yaşındaki iş adamı oğlu İhsan Elhakan, başına sıktığı tek kurşunla ölmek istedi. Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan İhsan Elhakan, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre; olay Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Zümrüt Kent evlerinde meydana geldi. İhsan Elhakan, dün akşam saatlerinde nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten bunalıma girdi.

"BEN İNTİHAR EDİYORUM"
Eşine cep telefonundan intihar edeceğine dair mesaj atarak vasiyetini dile getiren Elhakan, mesajında, "Ben intihar ediyorum. Cenazem Zümrüt Evleri Bağlar'da, gelip alın." dedi.

HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine giden aile fertleri, İhsan Elhakan'ı çimenlerin üzerinde kafasına tek el ateş etmiş halde buldu. Hemen özel bir hastaneye kaldırılan Elhakan ameliyata alındı.

SEVENLERİ ŞOK YAŞADI
Yoğun bakım ünitesine alınan İhsan Elhakan, evli ve 3 çocuk babası Elhakan, çevresinde sevilen bir kişilik olarak tanınıyordu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, hastaneye akın eden ailesi ve sevenleri olayın şokunu yaşıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...