Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibine yakalandılar

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Hırsızlık için girdikleri evde  ev sahibine yakalandılar

YAŞAM Haberleri  / IHA

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bir evde hırsızlık yaparken ev sahibine yakalanan 3 zanlı, polise haber verilmesi üzerine gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Devrek ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. M.O.’nun evinin çelik kapısını kredi kartı ile açan 3 kişi eve girdi ve yaklaşık 5 bin lira para aldı. Bu sırada evden çıkmak için hazırlanan H.U., G.O. ve B.A. ev sahibinin gelmesiyle şoke oldu. Evinde tanımadığı kişileri görünce durumu polise haber veren ev sahibi M.O., kadınlardan şikayetçi oldu. Üst aramaları yapılan kadınların üzerilerinden evden çaldıkları iddia edilen paralar çıktı. Osmaniye’den geldikleri öğrenilen üç kadından ikisinin kucaklarında bebekleriyle birlikte hırsızlık yaptıkları iddia edildi. Olay yerine gelen Devrek Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, ev sahibinin şikayeti üzerine H.U., G.O. ve B.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Polis sorgusunda suçlarını itiraf eden zanlılar, işlemlerinin ardından Devrek Adliyesi’ne sevk edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...