Çete lideri atanamayan öğretmen çıktı

Düzenleyen:
Çete lideri atanamayan öğretmen çıktı

YAŞAM Haberleri

Bir ayda 10 kişinin toplam 214 bin lirasını dolandıran şüphelilerden birinin, atanamayan felsefe öğretmeni adayı olduğu belirlendi.

Adana ve Şanlıurfa’da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı ve güvenlik görevlisi olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yapan 6 şüpheli yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde artan telefon dolandırıcılığı olayları ile ilgili operasyon başlattı. Sahte savcı ve polislerin dolandırdığı kişilerin verdikleri bilgilerle paraların yatırıldığı hesapları takibe alan ekipler, Murat Gültekin, Yakup Şener (35), Ülker Akan (24), Hakan Doru (20), Süleyman Akan (31) ve Mustafa Demir’e (33) ulaştı. Çalışmalarını tamamlayan ekipler, dolandırıcıların Adana ve Şanlıurfa’daki evlerine baskın düzenledi. Dolandırıcılık şebekesinin elebaşı olduğu öğrenilen şüphelilerden Murat Gültekin’in uzun süreden bu yana atama bekleyen felsefe öğretmen adayı olduğu belirlendi. 6 şüphelinin 1 ay içerisinde 6 farklı kentte 10 kişinin toplam 214 bin lirasını dolandırdığı saptandı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi’ne getirildi. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...