Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İkinci anneniz kayınvalidenizi de asla unutmayın

Düzenleyen:
İkinci anneniz kayınvalidenizi de asla unutmayın

YAŞAM Haberleri

Evliliğe atılan ilk adımla birlikte bir kadına daha 'anne' demeye başlıyor her insan. Evet, kayınvalideler...

Bu yüzden kendi anneniz için hazırlık yaparken, onu da unutmamak gerek. Bugün için çeşitli seçenekler sunan şirketler, "Biri size, biri annenize" dese de siz birini annenize, diğerini diğer annenize, yani kayınvalidenize sunabilirsiniz. Bu konuda da iş daha çok kadınlara düşüyor gibi görünüyor. Siz de son güne kaldıysanız, birkaç hediye seçeneğine bakmak kararınızda etkili olabilir...
¥ Mobil operatörlerden Vodafone, "2 Telefon Bir Arada" kampanyası yapmış. Kampanya ile taksitlendirilen telefon bedelleri, aynı faturaya yansıtılabiliyor. Huawei GR5 akıllı telefonlar 59 TL'den başlayan taksit ve 24-36 ay vade ile satışa sunulurken, birçok markada kampanya seçenekleri bulunuyor.
¥ Kişisel bakım ürünleri ve küçük ev aletleri için bugün akşama kadar kampanya yapan Carrefoursa, bu ürünlerde yüzde 30'a varan indirim sağladığını duyurdu. Ayrıca mağaza kartı ve Venüs Kart ile yapılan alışverişlerde yüzde 20 puan da kazanılıyor. Tavsiye edilen ürünler arasında çiçekten kozmetiğe çeşitli seçenekler var.
¥ Her yıl Kadınlar Günü ve Anneler Günü için kampanya yapan Migros, 60 TL'lik alışveriş hâlinde Touch Me tost makinesini 49 TL yerine 9 TL'ye, Diadermine cilt bakım kremlerni 45.90  TL yerine 9 TL'ye alma imkânı sağlıyor. Cilt bakım ve makyaj ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler sağlanırken, birçok küçük ev aletinde de yüzde 30, cep telefonlarında 50 TL'ye varan indirim yapılıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...