Kayıp adamın cesedi bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kayıp adamın cesedi bulundu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde geçen pazartesi günü evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 82 yaşındaki çiftçi Ahmet Karakaya'nın cesedi, Fasıl Deresi'nde bulundu.

Ermenek İlçesi'ne bağlı Boyalık Köyü'nde oturan Ahmet Karakaya, geçen pazartesi sabahı gezmek için evden ayrıldı. Karakaya'nın akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine yakınları köyde arama çalışması yaptı. Karakaya'nın izi bulunamayınca jandarmaya haber verildi. Jandarma ve AFAD, eğitimli köpekler aracılığıyla bölgede arama çalışması başlattı. Karakaya'nın cesedi, 6 gün süren çalışma sonucu dün akşam köyün yaklaşık 5 kilometre ilerisindeki Ardıç Köyü yakınlarında Fasıl Deresi ve Ermenek Barajı'nın birleştiği noktada su içinde bulundu. Karakaya'nın yüzü ve başında yara ve darbe izlerine rastlandı. Jandarma, yara ve darbe izlerinin Karakaya'nın dengesini kaybetmesi sonucu suya düştüğü sırada kaya ve taşlara çarpması sonucu üzerinde dururken, cinayete kurban gidip gitmediğini de araştırıyor. Karakaya'nın kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...