Sakarya'da bir genç kız intihara kalkıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sakarya'da bir genç kız intihara kalkıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve boş bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan genç kızı, polisler ikna etti.

Edinilen bilgilere göre, Akyazı ilçesi Seyfeler Mahallesi'nde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 18 yaşındaki M.D. isimli genç kız, iki katlı boş bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Genç kızı gören vatandaşlar hemen 112 acil, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Grup Amirliği ekipleri ve 112 acil ekipleri evin önünde hazır bulundu. Genç kızın yanına çıkan polis ekipleri, uzun uğraşlar sonrasında kızı intihardan vazgeçirerek bulunduğu yerden indirdi. Ambulansa alınan genç kız, sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Akyazı Devlet Hastanesine götürülürken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...