Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu defa maratonda minikler ter döktü

Düzenleyen:
Bu defa maratonda minikler ter döktü

YAŞAM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen, İstanbul Çocuk Maratonu, Maltepe Orhan Gazi Şehir Parkı’nda başladı. Bu yıl ikincisi gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 10 bin çocuğun kayıt yaptırdığı belirtildi.

İBB Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, tamamen spor kültürünü yerleştirmeye çalıştıkları bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Organizasyonda birinci, ikinci ve üçüncünün olmadığını belirten Özbayraktar, “Biz burada şampiyonu sadece katılmasıyla belirliyoruz. Buraya geldiği andan itibaren bizim şampiyonumuz oluyor. Sadece parkuru tamamlaması önemli, çünkü bir işi bitirmek önemlidir. Çocuklarımıza bunu aşılamaya çalışıyoruz” diye konuştu. “Koşsun da Büyüsün” ve “Katılmak Kazanmaktır” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte, her yaş grubuna göre çeşitli aktivite ve eğitici oyun alanları kuruldu. Çocuklar bu alanlarda gün boyunca oyun oynayarak ve yarışarak eğlendi. Organizasyonda konserler, sahne gösterileri ve şovlar yer aldı. Maraton sonunda çocuklara başarı belgesi ve madalya verildi. Mustafa Esen İSTANBUL İHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...