Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kışın 600, yazın 6 lira!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kışın 600, yazın 6 lira!

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Kayseri'de kışın 600 TL'ye satılan eriğin kilosu, yaz aylarının gelmesiyle beraber 6 TL'ye kadar düştü.

Kayseri'de kış aylarında kilosu 600 TL'ye tezgahlarda yerini alan erik, yaz aylarının gelmesiyle beraber 6 TL'ye kadar düştü. Kış aylarında bulunması zor olan ve özellikle hamile olan kadınların talep ettiği erik, fiyatının düşmesiyle beraber manavların da yüzlerini güldürdü. 
Kayseri'de 25 yıldır manavcılık yapan Atilla Yıldız, eriğin kilo fiyatının daha da düşeceğini söyledi. Yıldız, "Yaz meyvelerinin fiyatlarında baya bir düşüş var. Kışın kilosunu 600-700 TL’ye sattığımız eriğin kilosu şuanda mevsim itibariyle 5-6 TL’ye tezgahlarda yerini bulmaktadır. Fiyatların düştüğünü gören bazı vatandaşlar fiyatları art niyete bağlıyor bazıları da normal karşılıyor. Kışın fiyatları görenler şaşıyor ama ihtiyaçları olduğu için alıyorlar. Meyvelerin fiyatları yaz geldiği için daha da düşecek. 1 ay sonra 1-2 TL’ye kadar düşer. Bu yüzden dolayı işlerimiz de iyi. Artış var" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...