4 yıl sonra yakalandılar!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
4 yıl sonra yakalandılar!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir'de 4 yıl önce işlenen cinayetin failleri yakalandı. Adliyeye çıkarılan 4 kişiden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir'e bağlı Kürse Köyü Tilki Tepe mevkiinde 2 Temmuz 2012 tarihinde işlenen cinayet ile ilgili sır perdesi aralandı. Edinilen bilgiye göre, 2012 yılında Balıkesir merkeze bağlı Kürse Köyü Tilki Tepe mevkiinde Y.B. isimli şahsın silahla öldürülmesiyle alakalı Cumhuriyet Başsavcılığı 30 yıl süre ile daimi arama kararı çıkardı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından özel ekip görevlendirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte dört ay planlı yapılan operasyonlar neticesinde olayın şüphelileri olduğu tespit edilen İ.B., S.B., H.B. ve M.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. Sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıslardan H.B. ve M.Y. serbest kalırken, İ.B. ve S.B. isimli şahıslar ise kasten adam öldürme suçundan tutuklandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...