Osmaniye'de 95 kişilik iş başvurusuna 20 bin kişi başvurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Osmaniye'de 95 kişilik iş başvurusuna 20 bin kişi başvurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde İŞKUR tarafından, Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalıştırılmak üzere toplam 95 işçinin alınacağı iş başvurusuna yaklaşık 2 bin kişi başvurdu.

İŞKUR, ağaçlandırma, fidan bakım, fidan dikimi işinde geçici olarak 6 ay süre ile çalıştırılmak üzere Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü'ne 80, Sumbas Orman İşletme Şefliği'ne 15, toplamda ise 95 kişinin işe alınacağını duyurduğu iş başvurusuna aynı anda yaklaşık 2 bin kişinin başvurması izdihama neden oldu. Sabahın erken saatlerinde başvuru yapılacak yer olan Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait Şabaplı Orman Deposu'na iş başvurusuna gelenler başvuru formu almak için uzun kuyruklar oluşturdu. 
İşçi alımının İŞKUR tarafından gerçekleştirildiğini belirten Kadirli Orman İşletme Müdürü Zafer Kızıl, “Müdürlüğümüze alınacak işçiler ağaçlandırma, fidan bakımı ve fidan dikimi işinde çalışacak. Bu ayın 15’inde sonuçlar belli olacak. Beklenenin çok üzerinde bir başvuru oldu” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...