Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli'de feribot seferleri durdu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Tunceli'de feribot seferleri durdu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Tunceli’de PKK’lıların karayoluna bomba tuzakladığı ihbarı üzerine Pertek ile Elazığ arasında Keban Baraj Gölü üzerinde karşılıklı sefer yapan arabalı feribotların seferleri durduruldu.

Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde PKK'lıların karayoluna bomba tuzakladığı ihbarı üzerine Pertek ile Elazığ arasında Keban Baraj Gölü üzerinde karşılıklı sefer yapan arabalı feribotların seferleri durduruldu. Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde bugün saat 15.15 sıralarında Keban Baraj Gölü kıyısındaki feribot iskelesi yolu ile Hozat İlçesi karayoluna PKK'lıların tahrip gücü bomba tuzakladığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine karayolları trafiğe kapatılırken, Keban Baraj Gölü üzerinden Pertek ile Elazığ arasında karşılık sefer yapan arabalı feribotların seferleri de güvenlik gerekçesiyle ikinci bir duyuruya kadar durduruldu. Bölgeye çok sayıda asker ve polis sevk edilerek, karayolu üzerine frekans kesici Jammer'li araçlarla patlayıcı aranmasına başlandı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...