İşadamının oğlu ölü bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İşadamının oğlu ölü bulundu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde terk edilmiş bir binada Yalova’nın tanınmış otomotiv firmasının sahibinin oğlu 34 yaşındaki Çetin Erdoğan ölü bulundu.

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde metruk bir binada erkek cesedi bulundu.  Çiftlikköy İlçesi Sahil Mahallesi Çınar Sokak’ta terk edilmiş boş bir binanın bodrum katında erkek cesedi buldu. Haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri, cesedin Çetin Erdoğan’a ait olduğunu belirledi. Olay yerinde Yalova Cumhuriyet Savcısı ve Yalova Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri de incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından ağız bölgesinde kan bulunan ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çetin Erdoğan’ın kendi firmalarına ait olduğu belirtilen 10 SU 922 plakalı araç da bina önünde bulundu. 1 çocuk babası Çetin Erdoğan'dan ailesinin dünden bu yana haber alamadığı belirtildi. Olayla ilgili Yalova Emniyet Müdürlüğü kapsamlı soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...