Emeklemeden önce yüzmeyi öğreniyorlar

Düzenleyen:
Emeklemeden önce yüzmeyi öğreniyorlar

YAŞAM Haberleri

Bursa’da açılan bir kursta, 2 aylık bebekten 5 yaşına kadar olan çocuklara özel eğitmenler eşliğinde yüzme dersi veriliyor.

Çocukların suda bilinçli nefeslerini tutmalarını sağladıklarını aktaran yüzme eğitmeni Pervin Anbarcılar,, “En küçük öğrencimiz 2 aylık. Eğitimleri 3 kur şeklinde yapıyoruz. Üçüncü kurun sonunda kendi başlarına yüzen çocuklarımız var” dedi. Yüzen her çocuğun mutlu olduğunu ifade eden Anbarcılar, “Henüz yürümeye başlamamış bebekler, su içinde kas gruplarını çalıştırıyor ve daha rahat yürümeye geçebiliyorlar. Vücutlarını tanıyorlar. Akciğer kapasiteleri artıyor. Uykuları ve yeme alışkanlıkları düzene giriyor” ifadesini kullandı. Anne Müge Göllü ise “Çocuğumda mükemmel bir değişiklik oldu. Kendi kendine uyuyor. Söylenenleri iyi dinliyor. Mutlu bir bebek” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...