Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katil zanlılarına müebbet hapis!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Katil zanlılarına müebbet hapis!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde 2013-2014 yıllarında yaşanan iki cinayetin zanlılarından 3’üne müebbet, 2’sine 25’er yıl hapis cezası verildi.

Alınan bilgilere göre, 1983 yılında tarla sulama tartışmasıyla başlayan kan davası sonrası 2013 yılında Düzce’nin Cumayeri ilçesinde Halit Karabulut’un öldürülmesi ile olay yeniden alevlenmişti. Halit Karabulut’u kanlıları sanan şüpheliler Karabulut’u yanlışlıkla öldürdü. Ardından ise kanlıları olan Sait Tatu’yu da 2014 yılında yine Cumayeri ilçesinde pusu kurarak öldürdüler. Yaşanan olayların ardından harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Cinayet Şubesi ekipleri kurdukları özel timle şüphelileri 3 ay boyunca takip ederek İstanbul ve Batman’da yakalanmışlardı. Düzce’ye getirilip tutuklanan Z.A., S.A. ve Y.A. müebbet, İ.G. ve M.G. 25 yıl hapis cezası ile cezalandırıldılar. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...