Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahvede çay içen terörist ihbar üzerine yakalandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kahvede çay içen terörist ihbar üzerine yakalandı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bitlis'in Hizan İlçesi'nde kahvade çay içen PKK'lı terörist, yapılan ihbar güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Hizan'daki bir kahvede çay içen terör örgütü PKK mensubunun, yapılan ihbar üzerine güvenlik güçlerince kahvehaneye düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:
"Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda bulunan terör örgütü mensubu beraberindeki kalaşnikof silahını ve bu silaha ait 5 şarjör ile 5 el bombasını, ilçe merkezinde bir yere bıraktıktan sonra sivil kıyafetlerle gelerek bir kahvehanede çay içtiği tespit edilmiş ve yapılan ihbar sonucu güvenlik güçlerimizce düzenlenen operasyonla örgüt mensubu sağ olarak ele geçirilmiştir. Yakalanan örgüt mensubu ilk ifadesinde, 'teslim olmak için dağ kadrosundan kaçtığını' beyan etmiştir. Hakkında soruşturma başlatılan örgüt mensubu adliyeye sevk edilecektir."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...