Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

90 bin TL’lik kaçak et, çevirmeye takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
90 bin TL’lik kaçak et, çevirmeye takıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne’de, jandarma ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan araçta, yasa dışı yollarla Yunanistan’dan getirilen 2 ton 870 kilogram kırmızı et ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce, Keşan ilçesi Gündüzler köyünde, alınan duyum üzerine icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir araç durdurulmak istendi. Jandarmanın ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan araç kısa takip sonucu yakalandı. Kimliği tespit edilen ve halen firar durumunda bulunan araç sürücüsü, yaya olarak kaçarak ormanlık alanda izini kaybettirdi.

PİYASA DEĞERİ 90 BİN TL
Jandarma ekiplerince, araç içerisinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 90 bin TL değerinde olan ve gümrük işlemlerine tabi tutulmaksızın yasadışı yollarla Yunanistan’dan getirildiği tespit edilen 2 ton 870 kilogram kırmızı et ele geçirildi. Kaçak etlerin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Keşan İlçe Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak imha edildiği, yapılan çalışmalar sonucu kimliği tespit edilen ve halen firarda bulunan şüphelinin yakalanması çalışmalara devam edildiği öğrenildi.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’ndan, yapılan yazılı açıklamada, "Hangi koşullarda kesildiği ve ambalajlandığı bilinmeyen, hiçbir kontrole tabi tutulmayan, hijyen kurallarına uyulmaksızın sevk edilen ve insan sağlığını büyük ölçüde tehdit eden bu tür kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...