Bacağına neyin saplandığını tahmin bile edemezsiniz!

Düzenleyen:
Bacağına neyin saplandığını tahmin bile edemezsiniz!

YAŞAM Haberleri

Balık avına çıkan Hawaiili genç adam, yakaladığı kılıç balığının uzvuyla bacağından yaralanmasına rağmen gösterdiği rahat tavırlarla fenomen oldu.

Balıkçı, kılıç balığının üst çenesinin kırılarak bacağına saplanmasına rağmen hiç istifini bozmadı. Arkadaşları telaş içerisinde kendisini kıyıya yetiştirmeye çabalarken o ise gülüyordu.

GÖRENLER HAYRET ETTİ

Hawaii'nin Oahu açıklarında balık avına çıkan Russell Ching, büyük bir kılıç balığını oltasıyla yakaladı. İki saatlik bir mücadelenin ardından kılıç balığını bulundukları küçük bota alırken balığın sivri ve uzun üst çenesi Ching'in bacağına saplandı. Saplanan balığın uzvunu çekip çıkarmak yerine sırtüstü yakaladığı kılıç balığının yanına uzandı. Bu esnada arkadaşları telaş içinde kıyıya dönmek üzere tıbbi yardım arayışı içine girmişlerdi.

Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler izleyenleri şoka etti. Genç adamın bacağına saplanmış balığın uzvuna rağmen gösterdiği serinkanlılık ve rahat tavırları birçok yorumcu tarafından hayretle karşılandı.

Kılıç balıkları mızrak gibi olan üst çenelerini avlarını sersemletmek için kullanmalarıyla tanınıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...