Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cinayet şüphesi mezar açtırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cinayet şüphesi mezar açtırdı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya'da engelli bakım merkezinde hayatını kaybeden kadının, cinayet şüphesi üzerine mezarı açıldı

Konya'nın Sarayönü ilçesinde engelli bakım merkezinde yaşamını yitiren kadının, cinayet şüphesi üzerine mezarı açıldı. Karatay ilçesindeki özel engelli bakım merkezinde kalan Fethiye Kola'nın (69) 17 Nisan 2016'da yaşamını yitirmesi üzerine cenazesi Sarayönü ilçesinde toprağa verildi. "Anneniz yataktan düştü" denildiği için otopsi talebinde bulunmayan kızı Yağmur Kola, kurumlar arasında hazırlanan ölüm raporunda çelişki olduğunu fark etti. Bunun üzerine Sarayönü Cumhuriyet Savcılığına başvuran Kola, annesine otopsi yapılmasını istedi. Otopsi yapılmak üzere Kola'nın kabri açıldı. Cenazeden alınan numunelerin incelenmesi sonrası Kola'nın ölüm nedeninin ortaya çıkacağı öğrenildi.

- Ölüm nedeniyle ilgili iki farklı rapor iddiası
Kola, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesinin ölüm nedeninin engelli bakım merkezi raporunda "normal ölüm", Halk Sağlığı Müdürlüğü sisteminde ise "zatürre" yazması sonucu kafasında soru işaretleri oluştuğunu söyledi.
Durumun şüpheli olduğunu aktaran Kola, "Bana annemin ölümünden 13 saat sonra haber verildi. Annemin çeşitli yerlerinde yara ve morluklar vardı. 'Yataktan düştü' dedikleri için o anda şüphelenmedik. Ölüm nedeniyle ilgili çelişki olduğunu fark edince annemin darp yüzünden ölmüş olabileceğini düşündüm. Çünkü annemin zatürre hastalığı yoktu. Ölüm nedeni darp ise ortaya çıkması için otopsi istedim." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...