Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli’de bir Çeçen evinde öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kocaeli’de bir Çeçen evinde öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’de yaşayan Çeçen vatandaşı Ruslan İsrapilov, evinin kapısına gelen şahıslar tarafından öldürüldü. Cinayeti Rus istihbaratının işlemiş olmasından şüpheleniliyor.

Olay Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre; İlimtepe Mahallesi Barışkent Sitesinde yaşayan 46 yaşındaki Ruslan İsrapilov, evinde oturduğu sırada saat 21.00 sularında kapı çaldı. İsrapilov’un kapıyı açması üzerine ateş etmeye başlayan şahıslar, İsrapilov’u başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen 112 Acil Sağlık ekibi, vücuduna 4 mermi isabet eden Ruslan İsrapilov’un öldüğünü belirledi.

EŞİ KENDİNE GELEMEDİ
Çevresinde Resul olarak bilinen Ruslan İsrapilov’un ölümünün ardından eşi saatlerce kendine gelemedi. İsrapilov’un eşi evlerinin kapısında ağıtlar yakarken, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri de olayın yaşandığı evde çalışma yaptı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı da çeşitli incelemelerde bulundu. Çeçenistan’dan İstanbul’a 4 yıl önce taşınan Ruslan İsrapilov’un, bundan yaklaşık 1 yıl önce de Kocaeli’nin Körfez ilçesine yerleştiği öğrenildi. Asıl mesleği makine mühendisliği olan Ruslan İsrapilov’un, İzmit’te tarım ürünleri üreten bir firmada çalıştığı öğrenildi.

RUS İSTİHBARATI İDDİASI
Ruslan İsrapilov’un öldürüldüğünü öğrenerek olay yerine gelen arkadaşları, cinayeti Rus istihbaratının işlemiş olabileceğini söyledi. Olay yerine gelen İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas da, İsrapilov’un Türk vatandaşlığına kabul edilen Çeçen uyruklu bir kadın ile evlendiğini ve biri bu evlilikten olmak üzere toplam 3 çocuğu olduğunu söyledi. Evinin kapısında infaz edilen Ruslan İsrapilov’un cesedi gerekli incelemelerin yapılmasının ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...