Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kırıkkale’de 38 öğrenci hastanelik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kırıkkale’de 38 öğrenci hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırıkkale’deki Mustafa Özbek İlkokulunda beslenme saatinde kuru üzüm yiyip süt içen 38 öğrenci, karın ağrısı şikayeti ile kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Kırıkkale merkez okullarından Mustafa Özbek İlkokulunda okul idaresi tarafından dağıtılan kuru üzümü yedikten sonra süt içen öğrencilerden 38’i karın ağrısı şikayetinde bulundu. Okul yönetiminin girişimi ile okula 112 Acil servisten ambulans çağrıldı. Rahatsızlanan öğrencilerden bir bölümü Kırıkkale Yüksek ihtisas hastanesine bir bölümü de Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuklarının rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını öğrenen aileleri hastanelere akın ederek hastane yetkililerinden ne olduğunu öğrenmeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirten Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, hastaneye kaldırılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğunu, tedavilerinin ardından taburcu edileceklerini kaydetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...