Derede çürümüş erkek cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Derede çürümüş erkek cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kütahya’da bir çoban tarafından Akkent Mahallesi İnköy çayırının ortasından geçen gölette çürümüş erkek cesedi bulundu. Cesedin 1 Mayıs tarihinden bu yana kayıp olarak aranan 24 yaşındaki Yavuz Aydın’a ait olduğu anlaşıldı.

Bugün Akkent Mahallesi İnköy çayırında meydana gelen olayda, çayırda büyük baş hayvan çobanlığı yapan 16 yaşındaki İsmail Yaldız isimli çoban derede kimliği belirsiz çürümüş erkek cesedi görmesi üzerine babasına daha sonrada babasıyla birlikte polise haber verdi. Olay yerine gelen Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleme yaptı. Polis ekipleri afad görevlisi dalgıçlar tarafından sudan çıkartılan cesedin üzerinden, 1 Mayıs gününden bu yana kayıp olarak aranan 24 yaşındaki Yavuz Aydın’a ait ehliyet ve nüfus cüzdanı çıktı.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından ceset, kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi amacıyla Bursa Adli Tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...