Dünyanın en büyük posteri!

Düzenleyen:
Dünyanın en büyük posteri!

YAŞAM Haberleri

İsviçre’nin Cenevre kentinde yedi ton ağırlığında, yaklaşık 8 bin metrekare büyüklüğünde olan ve kamyon brandasında yapılan dünyanın en büyük posteri Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’ndaki yerini alıyor.

İsviçre’nin Cenevre kenti bir dünya rekoruna ev sahipliği yapıyor. Yedi ton ağırlığında, yaklaşık 8 bin metrekare büyüklüğünde kamyon brandasından yapılan dünyanın en büyük posteri Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’ndaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu zamana kadar birçok ilginç rekoru tescilleyen Guinness, bugün Cenevre’de dünyanın en büyük afişini kayıt altına alacak. Cenevre’nin Plaine de Plainpalais'de bölgesinde dünyanın en büyük sorusu en büyük posterinde yer alacak.

Bin 200 kişi tarafından organize edilen ve 200 bin Euro harcanarak hazırlanan poster siyah zeminde altın yaldızlı harflerle “Yeterli geliriniz olsa hangi işlerle uğraşırdınız” sorusu yer alıyor. Yargıç Lena Kuhlmann’ın tespitiyle kayıt altına alınacak olan rekor posterin içeriği 60 ayrı dile tercüme edilecek. Slogan sırt ve omuz çantalarına işlenecek.

Bu zamana kadar dünyanın geçerli poster rekoru 7 bin 164 metrekarelik posterle Iraklı Fareed Lafta’nın elinde bulunuyordu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...