Kapanan Tunceli Erzincan karayolu yeniden açıldı

Düzenleyen:
Kapanan Tunceli Erzincan karayolu yeniden açıldı

YAŞAM Haberleri

PKK teröristlerin, dün akşam yol keserek araç yakması yüzünden kapanan Tunceli-Erzincan yolu araçların çekilmesiyle yeniden açıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Tunceli-Erzincan karayolu Tarlabaşı mevkiinde meydana gelmişti. Yola inen bir grup terörist, geçen araçları durdurarak, örgüt propagandası yaptıktan ve 2 TIR’ı yolu kapatacak şekilde ateşe verdikten sonra kaçmıştı.

SABAH SAATLERİNDE AÇILDI
Olayın duyulmasının ardından bölgeye gelen güvenlik güçleri, Tunceli-Erzincan karayolunu çift taraflı olarak ulaşıma kapatmıştı. Yol, sabah saatlerinde karayolları ekiplerinin yakılan araçları çekmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Öte yandan Tunceli Valiliği, olaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “13 Mayıs 2016 günü bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun Tarlabaşı mevkiinde kısa süreli yol kesilip, araçlar durdurularak yakılmıştır. Örgüt mensupları daha sonra bölgeden kaçarak uzaklaşmışlardır. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Olayın öğrenilmesine müteakip Tunceli-Erzincan karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatılmış olup, gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...