Otomobille kebapçıya girip yaraladı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Otomobille kebapçıya girip yaraladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana’nın Seyhan ilçesinde baraka şeklinde kebapçı dükkânı işleten 55 yaşındaki Şenol Dinçkartal, müşterilerine servis yaparken iş yerine giren otomobilin altında kalarak yaralandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaşayan Şenol Dinçkartal, bir yıl önce, boş arsayı belediyeden kiralayıp üzerine de baraka yaptı. Dinçkartal, kurduğu kebap tezgahında 2 çocuğu ve eşi ile birlikte çalışmaya başladı. Aynı mahallede oturan Zeki B., arsaya sahip olmak istediğini söyleyerek Şenol Dinçkartal'dan kendisine devretmesini istedi. Dinçkartal kabul etmeyince de aralarında husumet çıktı. İlk zamanlar sadece tehdit eden Zeki B., gün geçtikte husumeti şiddete dönüştürdü. Artan tehditler üzerine Şenol Dinçkartal barakanın etrafına güvenlik kamerası yerleştirdi.

TRAKTÖRLE YIKTI, KUNDAKLADI

Zeki B., 9 Mayıs gecesi traktörle gelip Şenol Dinçkartal'ın barakasına çarptı. Şenol Dinçkartal, sabah geldiğinde barakayı yıkılmış halde buldu. Çevresindeki dost ve akrabalarının da desteğiyle Dinçkartal, barakayı yeniden yaptı. Bununla da yetinmeyen Zeki B., yine gece yarısı gelip, benzin dökerek kebapçıyı ateşe verdi. Alevleri fark eden vatandaşlar, kendi imkanları ile yangını büyümeden söndürüp, Dinçkartal'ın barakasını kurtardı. Her iki olay nedeniyle de karakola gidip şikayet dilekçesi veren Şenol Dinçkartal, Zeki B. ve akrabaları hakkında suç duyurusunda bulundu.

OTOMOBİL İLE GELİP HIZLA ÇARPTI

Dün öğle saatlerinde Dinçkartal, öğle saatlerine müşterilerine kebap servisi yaptığı sırada içeri bir otomobil daldı. Süratle gelen otomobil, servis yapan Şenol Dinçkartal'a çarpıp altına aldı. Geri dönen otomobil ikinci kez kulübeye girmek istedi, ancak müşteriler ve çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Tepkiler üzerine otomobil süratle olay yerinden uzaklaştı. Yaralanın Şenol Dinçkartal ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Şenol Dinçkartal'ı öldürmek isteyerek çarpan otomobili buldu, sürücüsü Zeki B.'yi gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...