Üniversiteli Kandemir annesinin gözleri önünde katledildi

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Üniversiteli Kandemir annesinin gözleri önünde katledildi

YAŞAM Haberleri  / IHA

Adana’da üniversite öğrencisi Kandemir Y. (23), annesi Aysel Y. ile Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesinde evlerinin bulunduğu apartmanın bahçesine girerken kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Mersin Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencisi Kandemir, vücuduna çok sayıda mermi isabet etmesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar siyah bir otomobil ile kaçarken, ağır yaralanan Kandemir, ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi’ne kaldırıldı. Kandemir, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gözlerinin önünde oğlunun vurulduğu gören ve sinir krizleri geçiren Aysel Y., “Yalan, vallahi yalan. O ölemez” diye feryat etti. Olay yerinde yapılan incelemede saldırıda kullanılan tabancaya ait 5 kovan bulan polis, saldırganları yakalamak için başlattığı çalışmalara çok yönlü olarak devam ediyor.  

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...