Şehit Astsubay Kıldış'ın vasiyeti yerine getirildi

Düzenleyen:
Şehit Astsubay Kıldış'ın vasiyeti yerine getirildi

YAŞAM Haberleri

4 ay önce Diyarbakır Sur'da düzenlenen operasyonlarda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış'ın eşi, doğum yaptı. Bebeğe, şehidin vasiyeti gereği Zeynep Gülsüm adı verildi.

Geçtiğimiz ocak ayında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış'ın eşi Tuğba Kıldış, acı olay yaşandığında 4 aylık hamileydi. Tuğba Kıldış, 9 Mayıs günü bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe, babasının vasiyeti gereği Zeynep Gülsüm adı verildi.

Şehit Astsubay Kıldış'ın vasiyeti yerine getirildi

TUGAY KOMUTANI, ORDUNUN 1 NUMARASI ADINA BEBEĞİ ZİYARET ETTİ

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki 'Türk Silahlı Kuvvetlerinden Haberler' bölümünde yer alan bilgilere göre, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat ve eşi, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar adına anneyi ve bebeği ziyaret etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...