Adana'da iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
Adana'da iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Adana'nın Ceyhan ilçesinde çıkan silahlı kavgada aynı aileden iki kardeş öldü, baba ve oğlu ağır yaralandı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Mahallesi Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Aynı yerde tarım işçiliği yapan ve daha önce 'elçi olma' konusunda araları açık olan Demir ile Çobanoğlu aileleri, akşam saatlerinde otomobilleriyle gittikleri sırada Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu önünde karşılaştı. Otomobillerinden inen her iki ailenin fertleri, aynı konuda yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenip kavgaya dönüşmesi üzerine, otomobilde bulunan av tüfeğini alan Çobanoğlu alisinin fertleri, 65 yaşındaki Mahmut Demir ve oğulları Fatih, Mehmet ve İsa Demir'e ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba ve oğulları kanlar içinde yere yığılırken, Çobanoğlu ailesinin fertleri ise, otomobillerine binerek kaçtı. Çevred bulunanların ihbarı üzerine polis ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Ağır yaralı baba ve çocukları ambulanslar ile Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar ameliyata alınırken, aşırı kan kaybeden 20 yaşındaki Mehmet ve 22 yaşındaki ağabeyi İsa Demir, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Adana'da iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı
Çatışmanın çıktığı mahalleyi ablukaya alan polis, otomobil ile kaçmaya çalışan cinayet şüphelileri Halil Çobanoğlu, Ahmet Çobanoğlu, Mehmet Çobanoğlu, Ali Polat, İsmail Demirli'yi yakalayarak gözaltına aldı. Hastanede tedavileri devam eden Mahmut Demir ve oğlu Fatih Demir'in hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
Cinayet şüphelileri sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, ölen iki kardeşin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Adana'da iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...