Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hava sıcaklığı 10 derece artacak

/ Kaynak: AA
Hava sıcaklığı 10 derece artacak

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Hava sıcaklığı, hafta sonunda ülke genelinde artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığı, hafta sonunda rüzgarın güneyli yönlere dönmesiyle ülke genelinde hissedilir derecede artış gösterecek.

Hava sıcaklığı, hafta sonunda ülke genelinde artacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığı, hafta sonunda rüzgarın güneyli yönlere dönmesiyle ülke genelinde hissedilir derecede artış gösterecek.
Tahminlere göre, yarın batı bölgelerin iç kesimlerinde öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel yağış geçişleri olacak. 31 Mart Pazar günü ülke genelinde önemli bir yağış beklenmezken, batı bölgelerde akşam ve gece saatlerinde bulutlanmada artış yaşanacak.
Hafta sonunda rüzgarın yeniden güneyli yönlere dönmesiyle hava sıcaklığı özellikle kuzey ve iç kesimlerde 6 ila 10 derece artacak.
Hafta sonunda, günün en yüksek hava sıcaklıkları, İstanbul'da 16-19, İzmir'de 24-25, Ankara'da 19-22, Antalya'da 21-23, Adana'da 23-26, Samsun'da 15-23, Trabzon'da 16-20, Erzurum'da 10-11 ve Diyarbakır'da 17-20 derece arasında olacak.

TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...