Ulusoy’un torunu Tahir Küçükel’in ön otopsi raporu çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Ulusoy’un torunu Tahir Küçükel’in ön otopsi raporu çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sarıyer’de geçtiğimiz cuma günü bir gecekondunun bahçesinde başına darbe almış bir şekilde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden işadamı Mehmet Ali Ulusoy’un torunu 32 yaşındaki Tahir Küçükel’in ön otopsi raporu hazırlandı. Raporda Tahir Küçükel’in başında düşme sonucu yaşanan çarpmayla meydana gelen travma sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Sarıyer, Reşitpaşa mahallesi, Tuncay Artun caddesi’nde geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen olayda Ulusoy ailesinin en büyüğü Mehmet Ali Ulusoy’un kızı Gönül Küçükel’in oğlu Tahir Küçükel, yüksek bir tepenin altında bulunan gecekondunun bahçesinde ağır yaralı olarak bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan Tahir Küçükel, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmişti. Futbolcu Arda Turan da olayın ardından sosyal medya hesabından hastanede tedavi gören arkadaşı Tahir Küçükel için dua istemişti.

ÖN OTOPSİ RAPORU HAZIRLANDI

Adli Tıp Kurumu tarafından Tahir Küçükel’in cesedi üzerine yapılan incelemede ön otopsi raporu tamamlandı. Tahir Küçükel’in düşme veya çarpma sonucu başında meydana gelen travma nedeniyle öldüğü belirtildi. Kesin ölüm sebebinin ise yapılacak detaylı incelemenin ardından belli olacağı öğrenildi. Büyük ihtimalle ayağı takılarak gecekondunun bulunduğu bölüme düştüğü de düşünülen Tahir Küçükel’le ilgili soruşturmada her olasılık değerlendiriliyor.

ARDA TURAN DUA İSTEMİŞTİ

Futbolcu Arda Turan da olayın ardından sosyal medya hesabından hastanede tedavi gören arkadaşı Tahir Küçükel için dua istemişti. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü yapılan inceleme sonucu Tahir Küçükel’in çok büyük bir ihtimalle yoldan kaza sonucu gecekondunun olduğu bölüme düştüğünü belirttiler. Olaydaki her ihtimalin değerlendirilmesi için güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesinin sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...