Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arkadaşını bıçakladı, ’şaka yaptım’ dedi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arkadaşını bıçakladı, ’şaka yaptım’ dedi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’de bir kişi, tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak yaraladı. Şahsın ifadesinde şakalaştıklarını söylediği öğrenildi.

Olay, önceki gün İzmir’in Torbalı ilçesinde bir bakkal dükkanında meydana geldi. İki kişi arasında bir nedenle tartışma çıktı. Saat 14.30 sularında 27 yaşındaki Mustafa S. ile Asker Ç. isimli iki kişi bakkal içerisinde bir süre konuşma yaptı. Konuşma esnasında bıçaklar çekildi. Asker Ç., Mustafa S.’i sol göğüs tarafından bıçakladı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Sağlık ekiplerine haber verdi. Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Mustafa S.’in hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri olay hakkında inceleme başlatırken, şahsı yaralayan Asker Ç. gözaltına alındı. Asker Ç.’nin alınan ifadesinde, şakalaştıklarını ve istemeden bıçakladığını öne sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan şahıs Torbalı Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...