Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anne ve oğlu boğazı kesilerek öldürülmüştü, cinayeti bakın kim işlemiş

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Anne ve oğlu boğazı kesilerek öldürülmüştü, cinayeti bakın kim işlemiş

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te anne ile 11 yaşındaki oğlunun öldürülmesi olayının kuma kıskançlığı sonucu gerçekleştiği iddiası ortaya çıktı.

 Önceki gün akşam saatlerinde Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi Sefa Sitesinde bir apartmanın 5'inci katında Suriyeli anne ve 11 yaşındaki oğlunun öldürülmesi sonrası cinayetle ilgili detaylar ortaya çıktı. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırma sonucu ulaştığı güvenlik kamerası görüntülerinde teşhis edilen ve aile ile yakın akraba oldukları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. 

BOĞAZLARI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞLER 
Öte yandan, akşam saatlerinde evine dönen baba İmadettin Ali, yerde kanlar içinde bulduğu eşi ve oğlunun silahla değil, boğazları kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. 
Yaşanan cinayet olayı ile ilgili Gaziantep Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüzce İlimiz Akkent Mahallesi’nde meydana gelen olayda;Yabancı uyruklu 49 yaşında (G.S.) isimli bayan ile 11 yaşında (M.N.A.) isimli oğlunun kesici aletle öldürüldükleri tespit edilmiş olup, yapılan incelemelerde olay yerinde bir adet üzeri kanlı bıçak ele geçirilmiştir. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda; ‘Bıçakla adam öldürme’ olayın failleri olduğu tespit edilen (M.A.), (H.R.) ve (K.B.) isimli şüpheli şahıslar Gaziantep İl merkezinde yakalanırken; diğer (M.H) isimli şüpheli şahıs ise Cinayet Büro Amirliği görevlilerince Hatay İli Dörtyol İlçesi’nde yakalanmıştır. Olayla ilgili yakalanan (M.A.), (H.R.), (K.B.) ve (M.H) isimli şüpheli şahıslar gerekli yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edileceklerdir" ifadelerine yer verildi. 
Boğazı kesilerek öldürülen anne ve 11 yaşındaki oğlunun cesedi Gaziantep Adli Tıp Kurumun'daki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili İmadettin Ali'nin ilk eşinin de aralarında bulunduğu 4 şahsın ise sorgularına devam ediliyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...