38 yıl sonra Türkiye'ye döndü, hayatının şokunu yaşadı!

Düzenleyen:
38 yıl sonra Türkiye'ye döndü, hayatının şokunu yaşadı!

YAŞAM Haberleri

​Hollanda'da yaşayan ve 38 yıl sonra Türkiye'ye dönmek için evlilik yapan Gülbin Pulla, geldiği Hatay'ın İskenderun ilçesinde hayatının şokunu yaşadı.

Askeri bir personel ile ikinci evliliğini yapan Pulla, şiddet gördüğünü ileri sürdüğü eşini mahkemeye verince kaldığı askeri lojmanda kendisini bomboş odalarda buldu. 2012 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli astsubay F.P. ile hayatını birleştiren 44 yaşındaki Gülbin Pulla, iki yaşında gittiği Hollanda'dan 38 yıl sonra Türkiye'ye döndü. İskenderun ilçesinde askeri lojmanlarda astsubay eşi ile yaşayan Pulla, şiddet ve hakaret gördüğü gerekçesiyle astsubay eşi F.P.'yi mahkemeye verdi. 
Mahkemenin uzaklaştırma kararı verdiği astsubay F.P.'nin beraber kaldıkları askeri lojmanda bulunan daireyi boşalttığını anlatan Pulla, mağdur olduğunu söyledi. 
38 yıl sonra Türkiye'ye döndü, hayatının şokunu yaşadı!
Eşinden nafaka istediğini belirten ancak Türkiye'de mahkemelerin uzadığını ve bir türlü karara bağlanmadığını kaydeden Pulla, "Eşim, Hollanda'da benim gelirim olduğunu sundu mahkemeye. Mahkeme benim mağduriyetime hiç bakmadan araştırma talep etti. Mahkeme 3 ay sonraya atıldı. Ben Türkiye'de mağdur durumdayım" dedi. 
38 yıl sonra Türkiye'ye döndü, hayatının şokunu yaşadı!
Pulla, eşinin asker olduğu için güvenerek evlilik yaptığını ancak karşılaştığı durumun kendisini hüsrana uğrattığını belirtti. Gülbin Pulla, kendisine ait köpeğiyle sokakta kaldığını sözlerine ekledi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...