15 metre derinlikte cümbüş!

Düzenleyen:
15 metre  derinlikte cümbüş!

YAŞAM Haberleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı farklı bir konseptle kutlamak için kolları sıvayan Mavi Ege Dalış Merkezi eğitmen ve öğrencilerinden oluşan 10 kişilik dalgıç grubu, Saros Körfezi’nde yaklaşık 15 metre dalarak stadyumlardaki kutlamaların bir benzerini su altında gerçekleştirdi.

Dalgıçlar,  yaklaşık 15 metre dalarak üst üste çıkıp kule oluşturdu ve çeşitli akrobasi hareketleri yaptı. Bandoyla konser canlandırması yapan grup, Türk bayrağıyla poz verdi. Grup ayrıca, yanlarında getirdikleri harflerle yan yana dizilip “19 Mayıs 1919” yazısını oluşturdu. Dalış Eğitmeni Serdar Savaşal, “Gençliğin bu bayramına farklı bir renk katmak istedik. Yaklaşık 15 yıldır dalış sporunun içindeyim. Çok farklı etkinlikler yaptık. Bu seneki gerçekten çok etkileyici ve farklı oldu. Gerçekten çok eğlendik ve mutlu olduk. Umarım vatandaşlarımızın beğenisini kazanırız” diye konuştu.  

15 metre  derinlikte cümbüş!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...