Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da 19 Mayıs önlemleri trafiği kilitledi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara'da 19 Mayıs önlemleri trafiği kilitledi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün 19 Mayıs öncesinde güvenlik önlemlerini en üst noktaya çıkarmasıyla birlikte karayollarında uzun araç kuyrukları oluştu.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilmesi muhtemel terör saldırılarına ilişkin 81 ilin emniyet müdürlüklerine uyarıda bulundu. Uyarıda, 19 Mayıs öncesinde terör örgütlerinin başta asker ve polis noktaları olmak üzere kritik öneme haiz kamu binalarına yönelik saldırı yapması ihtimaline karşı gerekli tedbirlerin alınması istendi. Bu uyarılar doğrultusunda Ankara’nın birçok noktasında güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Sanayi Kavşağı’nda yapılan uygulamalar sonrasında Konya Yolu’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Güvenlik önlemlerinin en üst seviyeye çıkarıldığı uygulamalarda ekipler, dün akşam trafikte seyreden şüpheli araçları durdurarak arama yaptı. Araçları didik didik arayan ekipler, sürücülerin GBT'lerini kontrol etti. Uygulamalar sırasında Sanayi Kavşağı’ndan Bala Kavşağı’na kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Saatlerce trafikte mahsur kalan birçok sürücü ise trafiğin kilitlenmesi sonucu zor anlar yaşadı. Kilitlenen trafikte maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...