Anne karnında ilk sınav heyecanı

Düzenleyen:
Anne karnında ilk sınav heyecanı

YAŞAM Haberleri

Eskişehir’de Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) giren 8,5 aylık hamile Tuğba Koçal, sınava oğlunun şans getireceği düşüncesiyle girdiğini ifade ederek, “Doğmadan ilk sınavına girmiş oldu” dedi.

2016 KPSS için adaylar ter dökmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren sınav yerlerine binlerce aday akın etti. Lisans mezunları ile lisans programından mezun olabilecek durumda olanların başvurduğu sınavda adaylar güvenlik noktalarında tek tek aranarak sınav salonlarına alındı. Bu yıl KPSS’ye Eskişehir’den 8,5 aylık anne adayı Tuğba Koçal da katıldı. Oğlunun şansına sınava başvurduğunu belirten Koçal, "İnşallah oğlumun şansıyla iyi bir sonuç alırım. Doğduğu zaman zaten bir sürü sınava girecek. Bu sınava ise doğmadan önce giriyor. Şuan 8,5 aylık hamileyim. Doğmadan birkaç hafta önce benimle sınava girmiş oluyor. Aslında biraz riskli. Dün doktoruma sorduğumda bana bir sorun olmayacağını söyledi. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırım" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...