Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karı kocanın otoyoldaki yakıt tartışması karakolda bitti

Düzenleyen:
Karı kocanın otoyoldaki yakıt tartışması karakolda bitti

YAŞAM Haberleri

Ankara’dan İstanbul’a giderken TEM’in Bolu kesiminde yakıtı biten otomobilin sürücüsü, eşiyle tartıştı. Sürücü, eşini otoyolda bırakıp çocuğuyla tesislere yürüdü. Korkan kadın, polis ve jandarmadan yardım istedi.

Olay, TEM yolunun Abant Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Ankara’da bir yakınlarının düğününe katılan çift, otomobilleriyle İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Otomobilin yakıtı TEM’in Bolu kesiminde Abant Gişeleri’ne yaklaştıkları sırada bitti. Sürücü, otomobili emniyet şeridinde durdurmak isterken bariyerlere çarptı. Sürücü, düğüne gitmeleri için ısrarcı olduğu gerekçesiyle eşi Z.Y.’ye, "Bütün bunlar senin yüzünden oldu" diyerek tepki gösterdi. Çift, küçük çocuklarının yanında tartışmaya başladı. Daha sonra aracın kapılarını kilitleyen sürücü, eşini otoyolda bırakıp, çocuğunu alarak ilerideki tesislere doğru yürümeye başladı. Bu sırada korkan Z.Y., polisi arayarak eşinin kendisini darp ettiğini ileri sürerek otoyolda bıraktığını söyledi.
Karı kocanın otoyoldaki yakıt tartışması karakolda bitti
Gelen polis ve jandarma ekibi kadını sakinleştirdi. Kadın, ekip aracına bindirilip otoyolda yaklaşık 700 metre yürüyen eşinin yanına götürüldü. Sürücü ve eşi, burada jandarma aracına bindirilerek Bolu Dağı Jandarma Karakolu’na götürüldü. Birbirlerinden şikayetçi olmayan çift, daha sonra gelen yakınlarıyla İstanbul’a döndü. Otomobil de çekiciyle İstanbul’a götürüldü.
Karı kocanın otoyoldaki yakıt tartışması karakolda bitti

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...