Çanakkale'de feribot kuyruğu

Düzenleyen:
Çanakkale'de feribot kuyruğu

YAŞAM Haberleri

Hafta sonu ile 19 Mayıs tatilini birleştirerek Ege bölgesinde geçirenler, dönüş yolunda yoğunluğa neden oldu. Çanakkale'de, feribot iskelesi önünde uzun kuyruklar oluştu.

Perşembe günü kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında 1 günlük tatili, cuma günü ve hafta sonunu da dahil ederek 4 güne çıkaranlar, soluğu Ege bölgesinde, yazlık beldelerde aldı. Hal böyle olunca, dönüş yolunda da yoğunluk yaşandı. Çanakkale - Kilitbahir ve Çanakkale - Eceabat arasında arabalı feribot seferlerinin yapıldığı Çanakkale iskelesinde uzun araç kuyrukları oluştu. İl Merkezinde İskele meydanı ve Cumhuriyet Bulvarı ve Demircioğlu Caddesine kadar uzayan kuyruk nedeniyle kent trafiği tıkandı. Polis ekipleri, feribot kuyruğu ile şehir trafiğini birbirinden ayırabilmek için İskeleye çıkan bazı sokakları trafiğe kapattı. Ancak bu da çözüm olmayınca, merkezde trafik sürekli aksadı. Çanakkale Boğazında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş, Saat başları yapılan Çanakkale - Eceabat ve yarım saatte bir yapılan Çanakkale - Kilitbahir seferlerini saatsiz olarak, doldur-boşalt yönetimiyle yaparak yoğunluğu eritmeye çalıştı. Ancak gün boyunca iskele önünde kuyruk eksilmedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...