Aydın'da trafik kazası, yaralılar var

Düzenleyen:
Aydın'da trafik kazası, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

​Aydın’ın Nazilli İlçesinde hızla kavşağa giren bir otomobil, karşı yönden gelen başka bir araca çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, gece yarısından sonra Devlet Karayolu üzeri Şehit Fehmi Şahin Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Denizli istikametine doğru seyir halinde olan 06 DR 9644 plakalı otomobil sürücüsü Tahsin Toprak(23), gece sinyalizasyon sistemi devre dışı bırakılan kavşaktan karşı yöne geçen Ekrem Köse(55) idaresindeki 09 NH 986 plakalı araca çarptı. Kazada yaralanan Hamide Köse(52) ve Tahsin Toprak, olay yerine çağrılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan, Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...