Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnanılır gibi değil! Bu adam cep telefonunu yuttu

Düzenleyen:
İnanılır gibi değil! Bu adam cep telefonunu yuttu

YAŞAM Haberleri

İrlanda'da 29 yaşındaki erkek bir tutuklu, cep telefonunu yuttuğu gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Cihazın sindirim yoluyla çıkmaması sonucunda doktorlar tutukluyu ameliyat etti.

29 yaşındaki talihsiz İrlandalı erkek tutuklu, Dublin'de Adelaide ve Meath Hastanesi acil servise getirildi. Nedeni ise altı saat önce yuttuğu cep telefonu yüzünden dört saattir kusuyor olmasıydı. Genç adamın "karmaşık psiko-sosyal sorunları vardı ve bu yüzden ilk etapta söylediğine inanmadılar.
İnanılır gibi değil! Bu adam cep telefonunu yuttu
X-RAY'DE GÖRÜNCE İNANDILAR

Ancak çekilen X-ray röntgenler adamın söylediğinin gerçek olduğunu ortaya çıkardı.

DOĞAL YOLDAN ÇIKMASINI BEKLEDİLER
Bunun dışında adam iyiydi ve doktorlar telefonun doğal yollardan dışarı çıkmasını beklemeye karar verdiler.
İnanılır gibi değil! Bu adam cep telefonunu yuttu
DAHA SONRA ENDOSKOPİ DENEDİLER

Ancak telefon midede takıldı ve 18 saat boyunca kıpırdamadı. İlk önce endoskopi ile ağız yolundan telefon çıkartılmaya çalışıldı ancak bu da başarılı olmadı.

AMELİYATLA ÇIKARDILAR
Çıkışa doğru düzgün hizalanamadığı için yemek borusunu yırtma tehlikesi bulunuyordu. Bu yüzden adamın midesine yerleşen telefon ameliyat yolu ile çıkarıldı.
İddiaya göre yutulan telefon, piyasadaki en küçük cep telefonuydu. Bu telefonun 2.3-inç uzunluğunda ve en az 1 inç genişliğindeki Long CZ olduğu söyleniyor.
(teknolojioku.com)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...