82 yaşındaki yaşlı kadını acımasızca dolandırdılar

Düzenleyen:
82 yaşındaki yaşlı kadını acımasızca dolandırdılar

YAŞAM Haberleri

Aksaray’da 82 yaşındaki bir kadın, kimliği belirsiz iki kişi yardım edeceğiz diyerek kadının son parasını alıp kayıplara karıştılar.


Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi 5860 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50’li yaşlarda iki kişi araçla Hacılar Harmanı Mahallesi’ne gelerek Sultan Altındal’ın (82) müstakil evinin bahçesine girdi. Yaşlı kadına birini soran dolandırıcılar, sordukları kişiye para yardımında bulunacaklarını belirterek 200 TL’yi Sultan Altındal’a verdi. 200 TL’nin çok olduğunu ve kendilerinde bozuk para olmadığını belirten dolandırıcılar yaşlı kadından 50 TL istedi. Dolandırıcılara inanan Sultan Altındal son parası olan 50 TL’yi dolandırıcılara verirken, dolandırıcılar verdikleri 200 TL’yi de alarak geldikleri araçla olay yerinden ayrıldılar. Yaşlı kadının durumu komşularına anlatması üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaşlı kadından dolandırıcıların eşkalini aldı. Eşkal tüm ekiplere bildirilirken, polis ekipleri kaçan şüphelilerin peşine düştü.

 "50 TL BENİM EKMEK PARAMDI" 

Olayı anlatan Sultan Altındal, “Ben burada oturuyordum. Geldiler, selamın aleyküm, aleyküm selam dedik. Burada Ayşe kadın var mı? dedi. Ben de ‘Yok oğlum Ayşe kadın yok’ dedim. Sonra da dediler ki, ‘Sana 200 lira para verelim, bana bir 50 TL ver. Ayşe kadına yardım edeceğiz, Almanya’dan geldik’ dedi. Ben nereden bileyim, inandım. Sonra benim 50 TL’yi de alıp kaçtılar gittiler. 3 aydan 3 aya yaşlı maaşı alıyorum. 50 TL benim ekmem paramdı” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...