İlik nakli olan Ziya’ya özel harekât desteği

Düzenleyen:
İlik nakli olan Ziya’ya  özel harekât desteği

YAŞAM Haberleri

Osmaniye’de 8 yaşındayken ender görülen HLH (Hemafagositik Lenfohistiositoze) hastalığına yakalanan ve annesinden gerçekleştirilen ilik nakliyle hayata tutunan 13 yaşındaki Ziya Çakıcıoğlu’nun ailesine, Şırnak ve Nusaybin’de terörle mücadele eden polis ve jandarma özel harekât timleri yardım etti.

Naklin ardından rutin kontroller için bir süre hastaneye yakın bir yerde yaşamak zorunda kalan aile, Antalya’ya taşındı. Burada aylığı bin 200 liraya ev kiralayan aile, maddi sıkıntılar sebebiyle kirayı ödemekte zorlanınca Osmaniye’deki komşuları ve akrabaları devreye girdi. Aileye en büyük destek de bir yakınları aracılığıyla durumdan haberdar olan Şırnak ve Nusaybin’de terörle mücadele eden polis ve jandarma özel harekat ekiplerinden geldi. Polis ve jandarma ekipleri, Çakıcıoğlu’nun ailesine kira yardımında bulundu. Anne Gülay Çakıcıoğlu: “Polis ve askerlerimiz orada vatanlarını savunurken iyilik yapmayı da ihmal etmiyor. Bize yardım eden bir polisimizin şehit olduğunu öğrendim.” Nakille sağlığına kavuşan Ziya ise, “En büyük hayalim Arda Turan ile tanışmak. Onun bana imzalı bir futbol topunu göndermesini istiyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...